Team

Wij staan voor u klaar.

« naar overzicht
 

mw. drs. S. Bax (Suzanne)

  • Bedrijfskundige
  • Projectmanagement
  • Crisismanagement

Suzanne is eigenlijk een beetje onzichtbaar. Haar werk speelt zich namelijk vooral àchter de schermen af. Hiermee zorgt zij ervoor dat alles bij Coolen Expertise vóór de schermen zo goed mogelijk verloopt. Suzanne: “Als projectmanager van Coolen Expertise houd ik mij bezig met de algemene organisatie te blijven verbeteren. Om als contra-expertise bureau aan de top te blijven moeten we onszelf continu op een nog hoger niveau tillen”.

Suzanne komt uit de bankwereld en heeft daarbinnen de verschillende facetten van bedrijfsvoering van dichtbij meegemaakt. Als afgestudeerde bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit, ligt de toegevoegde waarde van Suzanne vooral in het inventariseren, samenbrengen en optimaliseren van alle losse onderdelen binnen de bedrijfsvoering van Coolen Expertise. Suzanne zegt hier zelf over:  “Vaak zie je aan de voorkant niet wat er aan de achterkant nodig is. Zeker omdat we pretenderen de beste en de meest vooruitstrevende te zijn, zijn we altijd op zoek naar wat er binnen de organisatie nog beter kan”.

De gebieden waar Suzanne zich aan de achterkant mee bezig houdt zijn onder andere;

  • Marketing zaken: “zodat iedereen Coolen Expertise weet te vinden wanneer er behoefte is voor hulp na (brand-) schade”,
  • Operationele zaken “zodat alle hulp die wij u bieden, zo soepel mogelijk door de organisatie ‘glijdt’ en op het juiste moment door de juiste mensen wordt behandeld.”
  • Management zaken; “zodat de directie alle informatie en achtergronden heeft, waarmee zij Coolen Expertise naar een nog hoger niveau kan tillen”.
  • HRM zaken, “zodat alle Coolen medewerkers zelf goed voorbereid, voorzien en gemotiveerd zijn om u te helpen in geval u besluit ons in te schakelen als uw contra- expert”,

Meer weten over Suzanne en hoe zij (on)zichtbaar haar bijdrage aan uw schaderegeling levert? Bel haar op 06-47070329

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact op