Team

Wij staan voor u klaar.

« naar overzicht
 

mw. D.M.P. Muijs (Diana)

 • Comm. administratief medewerkster

Grote kans dat u wordt gebeld door Diana wanneer u getroffen bent door brand. Diana werkt al 20 jaar bij Coolen Expertise en werkt daarbij op de administratieve binnendienst. Haar voornaamste werkzaamheden bestaan uit het benaderen van gedupeerden om hen te wijzen op het recht, conform polis, om een contra-expert in te schakelen.

Het brengen van rust
Diana kan zich daarbij goed inleven in de situatie waarin men zit. Hierbij creëert zij rust, geeft goede uitleg en kan het vertrouwen, dat wij bij Coolen Expertise zo belangrijk vinden, goed overbrengen. Diana wordt hierbij geholpen door andere gedupeerden, die graag vertellen over hun zeer goede ervaringen met Coolen Expertise. Diana vertelt hierover: “Deze hulp vanuit referenten maakt mijn werk extra leuk en dankbaar! Het geeft energie om te zien hoeveel relaties van Coolen Expertise, lotgenoten willen helpen.”

24/7
Ook in het weekend of op feestdagen, staat Diana paraat om gedupeerden te helpen, zodat verzekerden ook direct na de brand door een professioneel team worden bijgestaan en begeleid. Kortom, bent u een gedupeerde van schade, bel met Diana op 073-6441616. “En als u ons niet belt, bel ik u!”, aldus een trotse Diana.

Waar Diana zich mee bezig houdt

Referenties

 • Pets Place

  Pets Place

  Wijchen | Roetschade winkel

  In juni 2015 is het appartement boven de dierenwinkel Pets Place in Wijchen, volledig uitgebrand. Als gevolg van deze brand,... lees meer

 • You Like It Wonen

  You Like It Wonen

  Barneveld | Winkelbrand

  Half november 2014 ontstond brand in de achtergelegen appartementen welke vervolgens oversloegen naar de voorgelegen winkel van de heer en... lees meer

 • Familie Bastiaanse

  Familie Bastiaanse

  Hulsel | Woningbrand

  In maart 2016 is er in de woning van de familie Bastiaanse brand ontstaan. Als gevolg van de brand is... lees meer

 • De heer de Vreede

  De heer de Vreede

  Hoofddorp | Woningbrand

  In het begin van 2019 werd de heer de Vreede 's nachts wakker geschud door een harde knal. Toen hij... lees meer

Bekijk alle referenties

Nieuws & blogs

Bekijk alle items

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact op