Team

Wij staan voor u klaar.

« naar overzicht
 

dhr. M. Manders (Mickey)

 • Inboedel
 • Inventaris/ goederen
 • WFT schade
 • Financieel Planner (FFP)

Als student bedrijfseconomie vervulde Mickey al verschillende werkzaamheden voor Coolen Expertise en na 20 jaar hervonden zij elkaar. Met zijn cijfermatige bagage helpt Mickey als contra-expert voornamelijk MKB-ondernemers bij het vaststellen van hun materiële en bedrijfsmatige schade. Daarnaast helpt hij particulieren bij schade aan hun inboedel.

Op Mickey kun je rekenen

Rekenen, daar houdt Mickey van. Van jongs af aan is Mickey geboeid door cijfers en wat je er mee kunt doen. Als afgestudeerd bedrijfseconoom is hij zich na zijn studie verder gaan verdiepen in pensioenen en financiële planning. Na zijn loopbaan gestart te zijn bij verschillende financiële instellingen, heeft hij 10 jaar lang zijn eigen financieel advieskantoor opgebouwd en geleid. Hierbij diende hij voornamelijk als sparringpartner voor ondernemers en hun financiën. Zowel zakelijk als privé.  Uiteraard heeft hij hiervoor alle WFT certificeringen behaald en is hij gecertificeerd financieel planner.

Van pensioenen naar schade

Na mooie jaren waarbinnen de pensioenen en financiële planning de hoofdrol speelden, was het voor Mickey tijd voor een nieuwe stap. Hij heeft zijn advieskantoor verkocht en heeft zijn financiële pijlen op contra- expertise gericht.

Mickey is met zijn ruime ervaring en cijfermatige bagage een aanwinst voor het team van Coolen Expertise. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de schaderegeling van particulieren en MKB ondernemers. Zoals Mickey hier zelf over zegt: “Hierbij is mijn doel om de onderneming na een ingrijpende gebeurtenis als een brand, weer terug op de rails te krijgen en hierbij de ondernemer weer vertrouwen in de toekomst te geven.”

Voor Mickey moet samenwerking met andere experts uiteindelijk tot het beste resultaat voor zijn verzekerden leiden. “Ik vind het belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Daarnaast staan het duidelijk, volledig en goed beargumenteerd overleggen van zaken, bij mij hoog in het vaandel.”

Mickey is gedreven in wat hij doet. Zoals gezegd: Op Mickey kun je rekenen.

Bel hem gerust eens om van gedachte te wisselen op 06 – 21 85 21 83.

Waar Mickey zich mee bezig houdt

Referenties

 • De heer en mevrouw Schep

  De heer en mevrouw Schep

  Woningbrand

  Aan het begin van 2019 brak er op klaarlichte dag brand uit op de slaapkamer van de heer en mevrouw... lees meer

 • Familie de Boer

  Familie de Boer

  Susteren | Brand huurwoning

  In het begin van het jaar ontstond er s' nachts brand in de aanbouw van de heer de Boer en... lees meer

 • Equi Jena

  Equi Jena

  Tegelen | Brand bij naastgelegen gebouw

  Equi Jena van mevrouw Leenders is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van paardenvoerders en aanverwante artikelen. Half... lees meer

 • Restaurant Le Menara

  Restaurant Le Menara

  Amsterdam | Horecabrand

  Twee dagen na de opening van het restaurant is er brand gesticht bij  Le Menara in Amsterdam. Een buurtbewoner was... lees meer

Bekijk alle referenties

Nieuws & blogs

Bekijk alle items

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact op