You Like It Wonen

Half november 2014 ontstond brand in de achtergelegen appartementen welke vervolgens oversloegen naar de voorgelegen winkel van de heer en mevrouw Cammeraat. Zowel het pand als de volledige winkelvoorraad is in vlammen opgegaan. De heer en mevrouw Cammeraat hebben Coolen Expertise ingeschakeld om hun belangen richting de verzekeringsmaatschappij te behartigen.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
De contactpersoon van Salvage gaf aan dat het in eerste instantie niet nodig was om een contra expert in de arm te nemen. Mochten we tijdens het lopende proces moeilijkheden krijgen, konden we alsnog  een contra expert in de arm nemen. Onze buurman heeft ons er echter van overtuigd om het direct te doen.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Vanaf het allereerste moment erg goed, open en transparant. De expert van Coolen Expertise was tijdens het eerste gesprek to the point en erg duidelijk. Dit is steeds zo gebleven.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces
Tijdens het schade proces heeft de expert van Coolen Expertise alle contacten met onze verzekering onderhouden en ons advies gegeven hoe in bepaalde gevallen te handelen. Dit heeft ons ontzettend veel rust gegeven. Wat betreft de schade uitkering is het aan onze eigen expert te danken dat deze nagenoeg alle schade dekt. Dit hadden wij zelf nooit voor elkaar gekregen.

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Heel kort en bondig: Coolen Expertise bellen !

You Like It Wonen

De heer en mevrouw Cammeraat

you like it wonen