VDG Trading

In oktober 2015 is er in het bedrijf van de heer van der Gijze, VDG Trading, brand uitgebroken. Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat de inhoud volledig verloren is gegaan. Hieronder vertelt de heer van der Gijze zijn ervaringen met Coolen Expertise als zijn contra-expert.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
In eerste instantie wisten wij niet dat wij een contra-expert konden inschakelen, totdat wij via een kennis met jullie in contact werden gebracht en wij daar gelijk een goed gevoel over hadden.

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Coolen Expertise heeft ons gelijk het vertrouwen gegeven dat ze verstand van zaken hebben en je ze met een gerust hart alles zelf kunt laten regelen. Dit neemt een beetje de last van je schouders af en als er vragen waren stonden ze altijd voor ons klaar. Zonder hun hadden wij niet geweten hoe wij sommige dingen aan moesten pakken.

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Coolen Expertise heeft ons ontlast tijdens het schaderegelingsproces en Coolen heeft ook echt hun uiterste best voor ons gedaan en daar zijn wij erg dankbaar voor! Zonder hun waren wij er niet zo uitgekomen en zelfs na het schaderegelingsproces tonen ze nog interesse in hoe het er nu voor staat.

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Schakel altijd zo snel mogelijk Coolen Expertise in om de juiste hulp te krijgen na brand. Alleen ga je het niet redden want je weet op dat moment totaal niet wat er op je af gaat komen en zij wel.

VDG Trading
De heer van der Gijze