Van Vliet Waarder B.V.

In september 2017 ontstond er brand in een van de hallen van Loon- en aannemingsbedrijf van Van Vliet Waarder B.V. Nadat het inbraak alarm was afgegaan is de heer Van Vliet polshoogte gaan nemen en zag rook uit een van de halen, grenzend aan het woonhuis, komen. De brandweer werd meteen gebeld en in de tussentijd heeft de heer Van Vliet geprobeerd de brand te blussen met de tuinslang. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg, maar een van de loodsen en aanwezige inventaris had ernstige schade opgelopen.

Ze staan goed bekend
Nadat Coolen Expertise hen had gewezen op hun recht op contra- expertise hebben zij Coolen Expertise meteen ingeschakeld. Hierover zegt mevrouw Van Vliet: “Coolen Expertise was de eerst die ons belden en bij navraag stonden ze goed bekend. Omdat de schade behoorlijk groot was en omdat wij geen experts zijn, hebben wij hulp ingeschakeld”. 

Hele grote toegevoegde waarde
Samen met de experts van Coolen Expertise is de schadeafwikkeling tot een goed einde gebracht. “Het was voor ons van hele grote toegevoegde waarde. Hun kennis en expertise was voor ons zeer belangrijk. Zij hebben de eerste dagen veel onzekerheid weggenomen en ons ontzorgd. Ook bij de afhandeling waren zij van grote waarde. Zonder hen waren we er niet zo uitgekomen”.

Door de goede ervaringen tijdens de afwikkeling van hun brand, zouden zij Coolen Expertise zeker aanraden bij anderen. Van de heer en mevrouw Van Vliet krijgt Coolen Expertise 5 uit de 5 sterren!

Mevrouw van Vliet, namens Van Vliet Waarder B.V.