De heer van den Akker

Half 2008 werd de heer van den Akker voor de tweede keer getroffen door brand. In tegenstelling tot de eerste brand heeft hij de tweede keer Coolen Expertise ingeschakeld als contr- expert. Hieronder deelt hij zijn ervaringen.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra-expert in te schakelen?
“Nee, ik heb twee keer brand gehad. De eerste keer heb ik het zelf geregeld. 12 jaar later had ik weer brand. Omdat ik de expert persoonlijk kende heeft de expert zelf contact opgenomen met mij en aangeboden om te adviseren. Ik heb daar toen wel graag gebruik van gemaakt. De expert is tenslotte deskundig en ik gelukkig een leek. De begeleiding en het afwikkelen van alle zaken zijn mij super bevallen. De schade is dusdanig vergoed door de verzekering dat ik dat zelf nooit op die manier had kunnen regelen. Het begon bijvoorbeeld al met “alles laten liggen tot we overeenstemming hebben over de inboedel”. Zou ik nooit aan gedacht hebben. Had toen behoorlijk spijt dat ik de ‘eerste brand’ zelf had geregeld.”

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
“Super, zoals bij 1 aangegeven werd alles door Coolen Expertise geregeld.”

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
“Afhandeling van alle zaken en gezorgd dat er een prima schadevergoeding uit voortkwam.”

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
“Nooit zelf afhandelen. Schakel altijd en contra expertise bureau ( Coolen expertise BV ) in. Je bent zelf een leek en jullie de deskundigen. Dat betaalt zich altijd terug.”

De heer van den Akker