Sofa Nova Breda

Sofa Nova zeer goede ervaringen met Coolen Expertise
In juni 2017 werd het pand van Sofa Nova Breda door een stevige brand in een naastgelegen pand op de meubelboulevardi getroffen.  Alle inventaris en goederen van de winkel waren total loss. Een traject met de verzekeraar werd opgestart. Eigenaar de heer Eser Sarikcioglu, heeft Coolen Expertise ingeschakeld als zijn contra expert. Graag deelt hij zijn ervaringen met iedereen.

Was u direct na de schade meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Ik wist niet dat er zoiets als een contra expert bestond. Een zakenpartner heeft mij Coolen Expertise aangeraden. En achteraf ben ik blij dat ik de experts van Coolen Expertis aan mijn zijde heb gehad.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Uitstekend, de communicatie verliep heel goed met de expert en hij was een perfecte schakel tussen mij en de verzekeraar.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
De grote brand was een enorme tegenslag en er komt gigantisch veel op je af als ondernemer. Je komt als het ware in een zwart gat terecht. En er begint als het ware een “koude oorlog” tussen verzekerde en verzekering. Coolen heeft mij eruit gehaald en bijgestaan. Kennis, specialisme en een “know how”  in de afwikkeling. Met Coolen Expertise voelde ik mij sterk tegenover mijn verzekering en is er de maximale uitkering afgedwongen door Coolen Expertise. Dit zou een normale expert nooit doen.

Ook heb ik een advocaat leren kennen dankzij Coolen Expertise, de heer Eugene van Kempen. Die heeft de uitbetaling  versneld, omdat er een grote politie onderzoek gaande was verzekeraars zich daar achter verschuilden.

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een schade?
Ik zou altijd een contra expert adviseren. Wat mij betreft zou ik iedereen Coolen Expertise aanbevelen, omdat ik heb ervaren dat ze een enorme grote naam zijn in “verzekeringswereld” en de houding van verzekeringsmaatschappijen en hun eigen experts veranderen, als ze horen dat Coolen Expertise er tussen zit.

Ik heb een enorme positieve ervaring met ze gehad en als u echt hetgeen waar u recht op heeft en het optimale wilt behalen, dan zeg ik Coolen Expertise!!

Eser Sarikcioglu
Sofa Nova