Restaurant Le Menara

Twee dagen na de opening van het restaurant is er brand gesticht bij  Le Menara in Amsterdam. Een buurtbewoner was getuige van een inbraak waarna direct brand ontstond.  De brandweer en politie waren snel ter plaatse en heeft de brand geblust. Het restaurant had veel roetbeschadiging en een groot deel van de inventaris is verloren gegaan.

Deskundig
De heer El Onsri, eigenaar van het restaurant heeft Coolen Expertise ingeschakeld als zijn contra-expert. Hierover vertelt hij: “Het schaderegelingsproces met Coolen Expertise heb ik als zeer prettig ervaren. Ze weten hoe ze het proces moeten aanpakken: deskundig!”

Hogere schadevergoeding
De heer El Onsri is ervan overtuigd dat hij meer schadevergoeding heeft gekregen door het inschakelen van Coolen Expertise, dan wanneer hij dat niet had gedaan. Hij zal dan ook iedereen die een contra- expert nodig heeft, adviseren Coolen Expertise in te schakelen: “In geval van schade is Coolen Expertise zeer aan te raden! Ze steken voldoende tijd en energie in het project, geven veel informatie en uiteindelijk een hogere vergoeding.”

 

De heer El Onsri, Amsterdam