Bouwbedrijf Peter Peters

Een grote brand in het bedrijfspand van Bouwbedrijf Peter Peters B.V. in Schaijk, zorgde voor veel schade. De directie schakelde direct Coolen Expertise in als hun eigen deskundige.

Was u direct na de schade overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
“Tijdens de brand werden we geattendeerd op de mogelijkheid om een contra expert in te schakelen en daar werd meteen van Coolen Expertise vernoemd. Wij waren dan ook meteen van mening dat dit bij een schade van deze omvang een goede en deskundige begeleiding noodzakelijk is.”

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
“De ervaring met de medewerkers van Coolen is dat er deskundig medewerkers werken die de klappen van de zweep kennen en die daarbij correct omgaan met ons als gedupeerde en met overige de verzekeringsexperts. Tevens hebben wij ervaren dat Coolen Expertise geen enkel mogelijkheid laat liggen om de schade snel, goed af te handelen.”

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
 “Coolen expertise heeft ervoor gezorgd dat de problemen direct werden opgepakt en afgehandeld en daarbij gezorgd dat er binnen de korts mogelijk tijd weer gewerkt kon worden aan de herbouw van het pand.”

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
“Onze ervaring is dat bij een brand het beste is, zo snel mogelijk een contra expert in te schakelen en in het bijzonder gebruik te maken van de deskundigheid en ervaring van Coolen Expertise. Wij kijken dan ook terug op een goede en correcte samenwerking met Coolen Expertise.”
 
Frans Zwaans en Peter Peters
Bouwbedrijf Peter Peters B.V.
www. petersbouw.nl

 peter peters