Mickers Lunchroom

In juni 2018 is lunchroom Mickers in Uden ernstig beschadigd door brand. De brand is ontstaan op het balkon van de woning, welke is gelegen boven de lunchroom. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de bovenliggende woning geheel verloren is gegaan. Daarnaast hadden de lunchroom en de bijbehorende keuken ernstige bluswaterschade.

Volledige onpartijdigheid
De heer Mickers was zelf niet bekend met contra- expertise maar werd na de brand door bekenden daarop geattendeerd. Daarbij kreeg hij het advies de hulp in te roepen van Coolen Expertise door hun volledige onpartijdigheid.  Tijdens het schaderegelingsproces heeft de heer Mickers de hulp ook zo ervaren. “Coolen Expertise heeft ons uitstekende begeleiding tijdens en na de brand gegeven. De communicatie was perfect, we kregen regelmatig updates van het verzekeringstraject. En uiteindelijk hebben we een resultaat waar we niet op hadden durven hopen.

Kosten worden ruimschoots gecompenseerd
De heer Mickers vertelt dat zij volledig ontzorgt zijn door Coolen Expertise en raadt ook iedereen die met brand te maken heeft aan Coolen Expertise in te schakelen: “Hoe groot of klein de brand ook is! De kosten van Coolen worden ruimschoots goed gemaakt door de extra uitkeringen vanwege hun expertise. Coolen werkt nooit voor verzekeringen dus ze hebben geen dubbele belangen.”

De heer Marcel Mickers, Uden.