Mevrouw van Hoorn

Op oudjaarsdag 2014 is er brand ontstaan aan het monumentale pand van mevrouw van Hoorn in Berkhout. Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat de prachtige woning volledig werd verwoest door de brand. Mevrouw van Hoorn heeft Coolen Expertise binnen enkele dagen na de brand ingeschakeld als haar contra-expert. Hieronder geeft zij kort weer hoe haar ervaringen waren.

“Omdat er kort na de brand zoveel zaken op mij af kwamen waar ik totaal geen ervaring mee had, heb ik al snel besloten om een beroep te doen op een contra expert.

De medewerkers van Coolen Expertise hebben bij mij in de eerste fase een hoop onzekerheden weg kunnen nemen en hebben geholpen bij het zetten van de juiste stappen richting de verzekeringsmaatschappij. Zij hebben hierin zoveel ervaring dat het er toe heeft geleid dat er uiteindelijk een mooi bedrag is vrijgekomen om een vergelijkbaar huis terug te kunnen bouwen.

Ik raad mensen met een brandschade aan om gebruik te maken van de kennis en kunde van een contra-experts van Coolen Expertise. Weinigen zullen het zelf op kunnen nemen tegenover een grote partij als een verzekeringsmaatschappij.”

Mevrouw van Hoorn, Berkhout