Mevrouw van der Rijdt

Begin april 2016 werd het Chalet van mevrouw van der Rijdt getroffen door brand. Mevrouw van der Rijdt is eigenaar en verhuurster van het chalet. De brand werd ontdekt door een mede campingbewoner, daar het brandalarm was afgegaan. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar was de schade aan het chalet aanzienlijk. Mevrouw van der Rijdt heeft Coolen Expertise ingeschakeld als haar eigen contra-expert. Hieronder deelt zij haar ervaring:

Ik was meteen al overtuigd, het gesprek verliep goed en ik wist helemaal niet dat jullie bestonden en dat ik daar een beroep op kon doen.

Op zo’n moment komt er zoveel op je af en uiteraard nog nooit niks mee gemaakt gelukkig!

De expert van Coolen Expertise was duidelijk en zij ging ervoor om het maximale eruit te halen voor mij als cliënte. Zij was altijd bereikbaar of liet een berichtje achter en belde weer meteen terug. Dat was voor mij een fijn gevoel en communicatie.

Het is voor mij een fantastisch bedrijf Coolen Expertise en zeer zeker mijn eigen contra-expert! Ik zal zeker andere gedupeerden adviseren om met Coolen Expertise contact op te nemen.

O ja en de paraplu komt goed van pas en zo maak ik meteen reclame! En rookmelder misschien in het nieuwe chalet.

In één woord bedankt voor de fijne samenwerking!

Met vriendelijke groet,
Trudie van der rijdt