Mevrouw Pigmans

Op 30 mei 2016, tijdens noodweer, is de bliksem ingeslagen in de kap van de woning van mevrouw Pigmans. Nadat een en ander werd ontdekt is direct de brandweer gebeld, welke snel ter plaatse was en de brand heeft geblust.  De volgende dag heeft mevrouw Pigmans Coolen Expertise ingeschakeld als haar contra expert.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Op advies van mijn financieel adviseur ben ik bij Coolen expertise terecht gekomen. Hij vond de schade dusdanig groot, dat ik daar ondersteuning en hulp bij nodig had.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Dit advies was geweldig. Ik heb heel veel steun en hulp ervaren van Coolen Expertise. Daarnaast hebben jullie mij gerustgesteld dat alles weer goed zou komen en hersteld zou worden.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Zoals ik hierboven al aangaf heb ik door jullie hulp en ervaring alles kunnen laten herstellen. Ook het advies om tijdelijk in een bungalow te gaan wonen en niet in mijn camper was een goed en wijs advies

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Advies aan anderen die dit ook meemaken, schakel gelijk een expert in! Dit geeft rust en vertrouwen dat alles professioneel wordt geregeld. Kost een beetje maar dan heb je ook wat.

Helma Pigmans