Mevrouw Nagel

In het voorjaar van 2015 werd de woning van mevrouw van der Nagel getroffen door brand. Terwijl zij gewoon thuis was en uit de keuken kwam lopen, ontdekte zij brand in de woonkamer. Zelf blussen van de brand lukte niet en ook de brandweer kon niet voorkomen dat de woning en inboedel ernstige schade opliep. Coolen Expertise is ingeschakeld door mevrouw van der Nagel om haar bij de schadevaststelling bij te staan.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Nee en heb ook lang getwijfeld omdat ik nog nooit van een contra-expert had gehoord en bang was voor een addertje onder het gras. Gelukkig heb ik toch afgesproken met een expert van Coolen Expertise B.V. om te horen wat hij voor mij kon doen.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Omdat het voor mij onbekend terrein was, heb ik het als prettig ervaren dat de expert mij adviseerde en sturing gaf aan de zaken die geregeld moesten worden. Zowel het kantoor als de expert waren goed bereikbaar. Mijn vragen werden geduldig beantwoord ook al waren deze al eerder gesteld en beantwoord.

Verder heb ik de gesprekken als helder en duidelijk ervaren.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
De expert van Coolen Expertise heeft alle contacten met mijn verzekering onderhouden en mij op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Dit gaf wat rust in een hectische periode.

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Coolen Expertise bellen. Ieder zijn vak. Coolen expertise heeft de ervaring en kennis. 

 

Mevrouw Nagel, Bergschehoek