Mevrouw Hanlon

Eind september 2015 sloeg bij mevrouw Hanlon de vlam in de pan. Bij het openen van de achterdeur ontstond een flinke brand, waaraan mevrouw Hanlon ternauwernood kon ontsnappen waarna zij kon bellen met de brandweer. Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat er flinke schade ontstond aan haar woning en inboedel. Direct na de brand heeft mevrouw Hanlon Coolen Expertise ingeschakeld als haar contra-expert. Hieronder deelt zij haar ervaringen.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Ik had nog nooit van een contra-expert gehoord maar ben ontzettend dankbaar dat Coolen Expertise zichzelf bij mij gemeld heeft en me uitgelegd heeft waarvoor een contra expert belangrijk is. Ik was na de duidelijke uitleg van contra expert van Coolen Expertise gelijk overtuigd van het nut van een contra expert.

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Zeer goed!! Ze hebben me alles uit handen genomen met betrekking tot de verzekering en geregeld!

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Rust, omdat ze alles met betrekking tot de verzekering uit handen namen. En ze hebben ervoor gezorgd dat ik maximaal kreeg waar ik recht op had.

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Te allen tijde een contra expert in de handen nemen zodat de zorgen met betrekking tot de financiële afwikkeling uit handen worden genomen en de verzekering ook uitbetaald waar je recht op hebt!

Ik kan volmondig zeggen dat ik uiterst dankbaar ben voor alles wat Coolen Expertise voor mij heeft gedaan.

Mevrouw Hanlon Nijmegen