Mevrouw Gommers

In de laatste dagen van het jaar 2018 is er brand ontstaan in de woonkamer van de Familie Gommers.  Nadat er rook was ontdekt op de eerste verdieping is direct de brandweer gebeld. Deze was er snel om de brand te blussen, waardoor de brand niet verder om zich heen kon slaan. Helaas was er wel flinke schade ontstaan aan de opstal en de inboedel. Door de familie is direct Coolen Expertise als hun eigen contra-expert ingeschakeld, die dezelfde dag nog een bezoek brachten om de familie Gommers te helpen.

Enige die bereikbaar waren
De brand bij de familie Gommers ontstond in het weekend. Zij kregen van hun eigen verzekering niemand te pakken en waren dan ook extra blij dat Coolen Expertise diezelfde dag nog op de stoep stond. “Coolen Expertise was de eerste waar ik contact mee kon krijgen na de brand. Dat was erg prettig. Meteen vanaf het begin hebben jullie er alles aan gedaan om alles in goede banen te lijden.”

Altijd contact
De familie Gommers heeft het als heel prettig ervaren dat zij altijd iemand konden bereiken van Coolen Expertise. “Jullie regelden heel veel dingen voor ons, waar wij zelf niet bij stil stonden, daar we het gelukkig nog nooit eerder aan de hand gehad hadden. Dat was echt fijn. Ook dat we altijd contact met jullie konden hebben als we iets wilden weten”.  De familie Gommers zou dan ook altijd adviseren een contra-expertise bureau in te schakelen. “Zij hebben een goede kijk op de zaken die gedaan moeten worden. Ze nemen je een hoop werk uit handen, waar je op dat moment echt niet toe in staat bent, na zo’n ingrijpende gebeurtenis”. 

Familie Gommers, Strijbeek.