Klomp Keukens

Keuken- en interieurbouwer Klomp in Mill werd zwaar getroffen door een brand, de volledige werkplaats alsmede een groot gedeelte van de showroom zijn verwoest door de brand. Zij schakelde Coolen Expertise als contra- expert.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Door ondernemers die een gelijke ervaring hadden zijn wij direct na de brand benaderd om een goede contra-expert in te schakelen. De naam Coolen werd daarbij veelvuldig genoemd. 

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Het is belangrijk om te werken met een partij die ervaring heeft in dit soort situatie. Een brand is levensbedreigend voor je bedrijf, je hebt dan snel ervaren adviseurs nodig die weten hoe ze moeten handelen.

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Door de expertise van Coolen waren we in staat om onze activiteiten op zeer korte termijn weer te hervatten. Er werd gezorgd voor een vervangende bedrijfsruimte en voor een goede afstemming met de verzekeraar. Dit is voor onze klanten en voor ons van groot belang geweest.
 
Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
In een situatie met een grote calamiteit heb je een adviseur nodig die ervaren is en weet wat er moet gebeuren. Wij adviseren om Coolen te benaderen. Zij weten wat te doen en hebben een goed netwerk.
 
Anton Klomp
www.klompkeukens.nl
 
bg-01