Jola mode

Directeur Ger Segeren deelt hieronder zijn ervaringen met Coolen Expertise als contra expert toen eind augustus 2013 het pand van Jola Mode in Made getroffen werd door brand.

“Graag wil ik Coolen Expertise bedanken voor de manier hoe zij mij hebben begeleid in deze brandschadeclaim, het is namelijk voor mij de eerste keer in mijn leven dat ik met zo’n grote schade en met een brand te maken heb gehad. Ik hoop Coolen Expertise in de toekomst nooit meer nodig te hebben, maar als dat wel het geval is zal ik weer direct naar Coolen Expertise bellen.

Een brand en de afwikkeling van de schade heeft namelijk een behoorlijke impact. Tijdens het proces komen er momenten dat je aan van alles gaat twijfelen en bang bent dat je het niet op de juiste manier aanpakt, hier komt het belang van een contra-expert. Ik denk dat iedereen die brand heeft en verzekerd is, een contra-expert in de hand moet nemen. Ik ben bij Coolen Expertise gekomen omdat een goede kennis een aantal jaar geleden ook met een brand te maken had gehad en op een verjaardag tegen mij zei; “hier heb je het telefoonnummer van een goede contra-expert zonder hen hadden wij het dossier niet zo goed en snel voor elkaar gekregen”. Hij gaf mij het gsm-nr van een van de experts van Coolen Expertise, ik heb dat in mijn telefoonlijst gezet voor ik het ooit nodig zou hebben. Drie jaar later was ik er op 27 augustus 2013 om 06.15 heel blij mee. 

Ik vind dat Coolen Expertise een goede redelijk fee gerekend heeft en ik had deze schade nooit zo goed en snel zelf kunnen afwikkelen. 

Ik denk ook dat verzekeringsmaatschappijen beter en professioneler een schade kunnen afhandelen met mensen van een gelijk kaliber tegenover zich, in plaats van een (vaak emotionele) verzekerde.”

Ger Segeren
www.jolamode.nl

Jola Mode