I. Scheper

In januari van 2019 ontdekte mevrouw Scheper bij toeval brand bij de woning. Zij heeft als eerste alle huisdieren veilig gesteld en de hulpdiensten gebeld. Helaas bleek zowel de woning als inboedel door de brand geheel verloren te zijn gegaan. De heer en mevrouw Scheper waren niet direct overtuigd, maar na het zien van de video met uitleg op de site van Coolen Expertise, wilden ze heel graag Coolen Expertise als hun eigen deskundige inschakelen.

1 aanspreekpunt
De heer en mevrouw Scheper hebben de samenwerking met Coolen Expertise als zeer prettig ervaren. “We voelen ons erg gesteund. Het is erg prettig om iemand te hebben die achter je staat en je helpt bij zaken waar je geen verstand van hebt. Daarnaast vond ik het erg prettig dat je 1 aanspreekpunt hebt. Super fijn en geeft een gerust gevoel. Je hoeft niet een strijd aan te gaan waar jij voor je gevoel al op een achterstand staat omdat je niet over de juiste kennis beschikt” 

Niet zelf de strijd aangaan!
Familie Scheper zou iedereen met schade adviseren Coolen Expertise in te schakelen. “Ga niet zelf de strijd aan, maar schakel de hulp in van Coolen Expertise!”

Familie Scheper, Eefde.