Familie Scheepers

Op 3 februari 2016 is er in de avond brand uitgebroken in één van de bedrijfsruimtes welke werden verhuurd door familie Scheepens van Huesen Beheer. De brandweer had de brand redelijk snel onder controlen maar later bleek dat het pand zo goed als geheel verloren bleek te zijn.

De familie Scheepers heeft Coolen Expertise ingeschakeld om voor hen als eigen deskundige op te treden. Hieronder deelt de familie Scheepers hoe zij dat ervaren hebben.

Begin februari 2016 is er een grote brand ontstaan in ons bedrijfsverzamelgebouw in Nijmegen. Dat had op ons als hele familie een enorme impact en heeft veel emoties losgemaakt. Het gebouw is in 1965 gebouwd door onze opa en vader om de diverse productieafdelingen, die toen der tijd door heel Nijmegen waren gesitueerd, samen te voegen in één groot pand. Het was een authentiek, origineel en speciaal gebouw met mooie oud-industriële elementen.

Na kort met een ander Contra-expertisebedrijf te hebben samengewerkt, hebben wij, als familie, de keuze gemaakt een switch te maken en met Coolen Expertise te gaan samenwerken. Hun persoonlijke benadering en pro-actief meedenken gaven voor ons de doorslag.

Het bleek een professioneel, precies en plezierig bedrijf te zijn met alle expertise, leiderschap en vakmanschap onder één dak. 

Coolen Expertise is eerlijk en toegankelijk en bovendien wordt er correct en volgens afspraak gehandeld. Verder heeft het Coolen Expertise team niet alleen rekening gehouden met de belangen van ons maar ook, met de belangen van onze huurders en partners.

Zij hebben gedurende de maanden het complete overzicht, de rust behouden en de, voor ons strategische moves gemaakt en het beloofde maatwerk geleverd, wat uiteindelijk heeft gezorgd voor een goed eindresultaat. We bedanken het hele team van Coolen Expertise, die in deze roerige tijd voor ons hebben klaar gestaan!

Familie Scheepers.
Huesen Beheer B.V.
Nijmegen