Herberg Tiengemeten

In juni 2011 werd Herberg Tiengemeten getroffen door een hevige brand. Hans Oosterhof en Maya Penning hebben Coolen Expertise ingeschakeld als hun contra- expert. Hieronder delen zij graag hun ervaring.

“Nu twee weken na de feestelijke heropening van de herberg en camping hechten Maya en ik er aan de mensen van Coolen Expertise ook schriftelijk te bedanken voor de perfecte klus die jullie hebben geklaard.
 
Tot die verschrikkelijke brand die ons herberg op 30 juni 2011 verwoestte, hadden we nog nooit van contra-expertise gehoord. Maar wat zijn we achteraf blij dat Coolen Expertise zich bij ons meldde. Verzekeraars en verzekeringsmedewerkers zijn niet perse slecht, maar we hebben wel ervaren dat ze je bepaald niet wijzer maken dan je bent. Onze ervaring is nu dat je absoluut een eigen schade-experts nodig hebt om in de discussie over de herbouw / het schadebnedrag ed voldoende weerwoord te kunnen bieden. Dankzij jou inzet en de hulp van je collega’s bij Coolen konden we met een realistisch budget ons bedrijf herbouwen. Wij weten zeker dat dit zonder contra-expertise niet mogelijk was geweest.
 
Er staat nu weer een prachtig herbouwde herberg op het eiland Tiengemeten. Daar heeft Coolen Expertise in haar onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappijen het fundament voor neergelegd. Hulde. Daar mogen jullie trots op zijn!”
 
Hans Oosterhof en Maya Penning
Herberg Tiengemeten
 
www.herbergtiengemeten.nl