Familie van der Lee

Een grote brand heeft de woning van familie van der Lee verwoest. Hun ervaringen met Coolen Expertise als hun contra-expert hebben zij hieronder gedeeld.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
“Op advies, direct na de brand, waren wij ervan overtuigd, dat we gebruik zouden maken van een contra-expertise.  Naar aanleiding van de ervaringen van andere gedupeerden, hebben wij gekozen voor Coolen Expertise.”

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
“Wij zijn heel erg tevreden met het schaderegelingsproces van Coolen Expertise. Het gaf ons veel vertrouwen met mensen te maken te hebben, die je kunnen helpen. Heel fijn was, dat je overal van op de hoogte werd gehouden en dat ze altijd bereikbaar waren bij vragen.”

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
“Op zo’n moment komt er zoveel op je af, dat je niet beseft wat er allemaal moet en gaat gebeuren. Wij waren heel blij met de begeleiding die we van hun als die tijd hebben gekregen.  Brengt een grote geruststelling mee als je weet, dat je met mensen hebt te maken die veel verstand van zaken hebben en die je kunt vertrouwen. Zij hebben ervoor gezorgd, dat wij ons geen financiële zorgen hoeven te maken voor de herbouw van ons huis.”

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
“Naar aanleiding van onze eigen ervaring, zouden wij zeker het advies aan gedupeerden geven, een contra-expertise in te schakelen. In verband met de vakkundige en fijne samenwerking, zouden wij Coolen Expertise zeker aanraden.”

Familie van der Lee