Familie van den Broek

Familie van den Broek werd tijdens de kerst 2016 opgeschrikt door een brand in hun woning. De prachtige gerestaureerde woonboerderij werd helemaal verwoest. De familie stond op straat.

Direct na de brand heeft de familie van den Broek Coolen Expertise ingeschakeld als eigen contra-expert. En van die keuze hebben ze geen spijt…

Was je direct na de schade meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Ik had nog nooit te maken gehad met zo’n grote schade, alleen is dit echt niet te behappen. Ik had direct door dat ik hier een expert voor in moest schakelen.

Hoe heb je het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Zeer positief, ondanks het feit dat de brand op 1ste kerstdag was, waren de mensen van Coolen Expertise binnen 1,5 uur aanwezig op de lokatie, terwijl mijn eigen verzekeringsmaatschappij pas vele uren later op kwam dagen.

Wat heeft Coolen Expertise je gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Coolen Expertise heeft mij vooral rust en zekerheid gebracht in het proces, waar verzekeraars niets anders doen als het proces rekken heeft Coolen er zorg voor gedragen dat binnen 4 maanden de volledige schade was afgewikkeld. Ook daarna bleven ze betrokken bij het proces als de verzekering de gemaakte afspraken weer eens niet na kwam. En ook financieel hebben ze het maximale voor ons eruit weten te halen.

Wat zou je na je eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een schade?
​Kijk uit met wie je in zee gaat op het moment van een grote schade. Er zijn heel veel mensen die misbruik van jouw situatie proberen te maken. Gelukkig had ik goede mensen om mij heen die mij in contact met Coolen Expertise hebben gebracht. Als ik nog eens ooit privé of zakelijk een schade heb zou ik er geen seconde over na hoeven denken wie ik zou bellen.

Familie van den Broek