Familie Roskam

De familie Roskam is eigenaar van het woon-werkpand te Houten, dat in juli 2015  werd getroffen door brand. Sinds enkele jaren verhuren zij het pand aan derden. Zij hebben, mede op aanraden van hun tussenpersoon, een contra expert ingeschakeld. Hierbij hebben zij gekozen voor Coolen Expertise. Hieronder geven zij hun ervaringen weer.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Op advies van onze tussenpersoon waren wij gauw overtuigd van het belang om een contra expert in handen te nemen en kwam de naam van Coolen Expertise al snel naar voren. 

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
De afhandeling van de schaderegelingsproces, voor ons als leken een abracadabra van regels. Coolen Expertise heeft veel voor ons gedaan, zeker het contact met de expert van Coolen Expertise ging perfect, afspraken werden nagekomen en als je een vraag had werd die gelijk of op zeer kort termijn beantwoord. 

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Coolen expertise heeft volgens ons het maximale uit de verzekering gehaald en hebben zeker hun honorarium dubbel en dwars terugverdiend.

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Ga na een brand of een andere grote schade zeker niet zelf aan de gang met schade afhandeling als je daar geen kijk op hebt. Neem zeker een contra expert in handen en dan is Coolen Expertise zeker geen verkeerde keus.


Linda en Willibrord Roskam
Houten