Familie Mulder

In de vroege avond eind januari 2019 merkte de heer Mulder brand op in de schuur, tevens werkplaats, achter in de tuin. Deze is gekoppeld aan de schuur van de buren. Het snelle handelen van verzekerde en later van de brandweer, heeft er voor gezorgd dat de brand niet kon overslaan naar het huis. Helaas was is de schuur met werkplaats wel helemaal verloren gegaan. De familie Mulder was al bekend met contra-expertise en heeft dan ook direct Coolen Expertise ingeschakeld: “Gedurende het verdere verloop van het proces werden we alleen maar gesteund in ons besluit.”

Geen dagelijkse materie
De familie Mulder is erg positief over hun ervaringen met Coolen Expertise. Zoals zij zelf zeggen: “Als ‘slachtoffer’ zit je toch anders in het proces als een verzekeraar en een contra-expert. Bovendien is het geen dagelijkse materie (gelukkig niet). De schaderegeling werd erg professioneel opgepakt door de expert van Coolen.”

Ontzorging
Vooral het stuk ontzorging wat Coolen Expertise hen gebracht heeft, hebben zij als ‘verlichtend’ ervaren. “Waar wij vooral in het proces zaten van overzichten maken van wat je kwijt bent werd door de Coolen expert voortvarend en professioneel de zaak in gang gezet”. Zij adviseren iedereen dan ook om gebruik te maken van het recht op contra- expertise. Zij zeggen hier zelf over: “Maatschappijen gaan je er niet op wijzen waardoor je al snel letterlijk met de brokken blijft zitten.  Maak dan ook vooral gebruik van het recht op contra-expertise”.

Familie Mulder, Hattem.