Familie Firing

Begin 2011 woedde bij de familie Firing een grote woningbrand. Zij werden door de brandweer geadviseerd om Coolen Expertise in te schakelen. Hieronder deelt de heer Firing zijn ervaringen met Coolen Expertise.

“Wij hebben begin januari 2011 een grote brand gehad waardoor ons huis zwaar beschadigd en –zoals het zich liet aanzien- onbewoonbaar werd. Al in de nacht werden we door iemand van het brandweercorps op de mogelijkheid van begeleiding en contra-expertise door Coolen gewezen.

Toen we de ochtend daarna door onze verzekeringsadviseur eveneens op die mogelijkheid werden gewezen, hebben we besloten Coolen Expertise in te schakelen en dat heeft ertoe geleid dat de zaken voortvarend werden aangepakt en wij zelf nagenoeg geen actie hoefden te ondernemen. Het werk dat onze uit handen werd genomen was, gezien de emoties die bij ons loskwamen, zeer welkom.

Ook in de loop van het proces van de schade-afwikkeling werd ons van verschillende kanten gezegd dat we dat met een gerust hart aan Coolen konden overlaten en in de onderhandelingen met onze verzekeringsmaatschappijen hebben zij zich van hun sterkste kant laten zien.

Wij zijn dan ook uitermate tevreden met de afwikkeling van iets waarvan we niet wisten dat het zoveel consequenties had.

In maart 2012 hebben wij ons totaal ver/herbouwde huis kunnen betrekken en dat is niet in de laatste plaats te danken aan Coolen Expertise.”

De heer Hans Firing.