Familie de Boer

In het begin van het jaar ontstond er s’ nachts brand in de aanbouw van de heer de Boer en zijn gezin. Na het ontdekken van de brand is snel de brandweer gebeld. De brandweer heeft de brand gelukkig kunnen blussen, maar niet kunnen voorkomen dat de aanbouw verloren is gegaan en dat het de hele woning beschadigd is door roet. Het betreft een gehuurde woning, waarbij de schade aan de opstal voor rekening van de opstaleigenaar komt. De schade aan de inboedel en het huurdersbelang vallen volledig op de polis van de heer de Boer.

110%!
De heer de Boer is erg te spreken over de inzet van de expert namens Coolen expertise. “Hij heeft zich voor 110% ingezet voor onze belangen. Niks was hem te veel. Altijd bereikbaar zelfs in de weekenden. Ongelooflijk gewoon. Zijn ervaring en expertise is formidabel. Gewoon een topper!”

Royale vergoeding
De schadevergoeding die de heer de Boer en zijn gezin uiteindelijk hebben ontvangen noemt hijzelf royaal. En dankt hij naar eigen zeggen; “aan de inzet van Coolen Expertise”. Als advies wil hij dan ook graag aan andere gedupeerde meegeven dat zij ten alle tijde een betrouwbare contra-expert moeten inschakelen!

De heer de Boer, Susteren