Familie Bolding

Op een avond in mei bleef bij de familie Bolding de stroom uitvallen. Toen zij opzoek gingen naar de oorzaak, bleek in het washok brand te zijn ontstaan. Direct is de brandweer gebeld en hoewel zij snel ter plaatse waren, is door deze brand de volledige inboedel verloren gegaan en is de opstal flink beschadigd. Coolen Expertise heeft verzekerde benaderd en uitleg gegeven over contra-expertise.

Altijd snel bereikbaar
Mevrouw Bolding vertelt hier zelf over: “De toegevoegde waarde van het inschakelen van Coolen Expertise is dat we financieel alles gekregen hebben wat we verloren zijn. Coolen Expertise was altijd snel bereikbaar als het even teveel wordt. Na een jaar (en wij nog steeds niet ons huis in konden) hebben ze geholpen om latere extra kosten mee te laten nemen in de schadeafhandeling”.

Grote stress weggenomen
Als advies aan anderen gedupeerden wil ze dan ook meegeven dat ze Coolen Expertise in moeten schakelen. “Coolen Expertise heeft bij ons alle grote stress weggenomen. Hierdoor konden wij ons richten op het bijkomen van de brand en toe te werken naar herstel. Zowel lichamelijk als geestelijk”. 

Ook de familie Bolding geeft Coolen Expertise 5 sterren als waardering.

Familie Bolding, ‘s- Heerenhoek