Equi Jena

Equi Jena van mevrouw Leenders is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van paardenvoerders en aanverwante artikelen. Half februari 2019 werd het pand van de buren getroffen door brand. Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat een gedeelte van de kap van mevrouw Leenders ook verloren is gegaan. De inventaris en goederen zijn door roet en brand volledig verloren gegaan. Naar aanleiding van een tip van goede vrienden heeft zij Coolen Expertise ingeschakeld.

Betrokken en deskundig
Voor de opstalschade en de inventaris/goederen schade waren er twee experts van Coolen Expertise, met ieder hun eigen kennisgebied. De experts van Coolen Expertise heeft Mevrouw Leenders als erg ‘betrokken’ en ‘deskundig’ ervaren. Zij is naar eigen zeggen “super tevreden over beiden alsmede de schadeafhandeling”.

Doen tenminste iets
Mevrouw Leenders is erg blij dat zij het advies van goede vrienden op Coolen Expertise in te schakelen heeft opgevolgd. “Coolen Expertise doet tenminste iets voor de klant!” Zij zou dan ook iedereen die te maken heeft met brand, water of inbraakschade adviseren een contra-expert in te schakelen.

Equi Jena
Mevrouw Leenders- Timmersmans, Tegelen