De Kappersshop

Eind 2013 werd de groothandel in kappersbenodigdheden ‘De Kappersshop’ in Oss getroffen door brand. ’s Nachts werd verzekerde gebeld door de overbuurvrouw van de groothandel dat er brand uitgebroken was. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat de gehele groothandel werd verwoest. De eigenaresse van ‘de Kapersshop’ heeft Coolen Expertise ingeschakeld als haar eigen deskundige. Hieronder vertelt zij haar ervaringen.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Ja, de ochtend na de brand gingen we kijken met naar de schade van de brand, en onze eigen verzekeringsadviseur had  Coolen Expertise aanbevolen als contra expert omdat je bij een bedrijfsschade goede en deskundige begeleiding nodig hebt omdat er zo veel meer bij komt kijken. 

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
De begeleiding door Coolen Expertise is uitstekend, ze staan altijd voor je klaar en geven je goede hulp en adviezen en hebben ons uitstekend geholpen. 

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Zij hebben veel ervaringen met de verzekeraars en weten hoe ze alles aan moeten pakken, hierdoor is het schaderegelingsproces goed verlopen. 

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Dat ze gebruik moeten maken van Coolen Expertise!