De heer Zweegers

De heer Zweegers heeft in de afgelopen jaren al meerdere schades meegemaakt. Na de brandschade in 2016, heeft de heer Zweegers ook nog te maken gehad met waterschades aan zijn woning. Alle keren heeft hij Coolen Expertise als zijn contra- expert ingeschakeld. Hoewel hij voorheen nog nooit van een contra-expert had gehoord, is de heer Zweegers inmiddels overtuigd van de toegevoegde waarde van een contra- expert.

Zeer klantgericht
De heer Zweegers is vol lof over Coolen Expertise: “Het schaderegelingsproces is bijzonder prettig verlopen. Coolen Expertise heeft een snelle aanpak, contactueel goed geregeld en heeft goed overleg met de verzekeraar. En zeer klantgericht!”

Deze kennis heb je niet zelf in huis
Na verschillende schades te hebben moeten meemaken, heeft Coolen Expertise haar toegevoegde waarde keer op keer laten zien bij de familie Zweegers. “Het werk werd voor een groot stuk uit handen genomen en we kregen een goed advies over wat er declarabel is. Coolen Expertise deed ook de onderhandelingen met de verzekering.” De heer Zweegers adviseert iedereen in geval van schade een contra-expert te nemen: “Altijd doen! Contra expertise is verzekerd op je polis en een dergelijke expertise heb je zelf niet in huis.”

De heer Zweegers, Neerpelt (Belgie)