De heer Sietzema

Om het gras te gaan maaien werd bij de familie Sietzema de grasmaaier tevoorschijn gehaald. Door onbekende reden begon deze te gloeien en roken en stond binnen no time in brand. De brand is, ondanks verschillende bluspogingen, uiteindelijk overgeslagen op het woonhuis.

Op advies van de tussenpersoon
Uiteindelijk werd het geblust door de brandweer, maar er kon niet worden voorkomen dat er flinke schade is ontstaan aan het pand en de inboedel. Door de tussenpersoon van de familie Sietzema werd Coolen Expertise geadviseerd als contra-expert. Zij hebben Coolen Expertise ingeschakeld omdat: “Deze mensen meer op de hoogte zijn van de mogelijkheden dan wijzelf.”

Optimaal resultaat
De schade is uiteindelijk met optimaal resultaat afgehandeld. De heer Sietzema zegt hier zelf over: “Coolen Expertise heeft prima werk geleverd voor ons. Op hun gebied echt vakmensen die weten waar ze het over hebben. Zeer prettig in de omgang en geven deskundig advies. Een echte aanrader voor mensen die net als wij schade hebben geleden. Wat zij eruit hebben gehaald hadden wij zelf niet voor elkaar gekregen. Echt TOPPERS!”

De heer Sietzema vervolgt: “Ik kan Coolen Expertise aan iedereen aanraden die met een schade zit! Een dikke 10!”

De heer Robert Sietzema, Dalfsen