De heer Schaap

De heer Schaap en mevrouw Hoek hadden eind 2017 een nieuw huis gekocht. Deze werd flink opgeknapt, waarna zij in de woning zouden gaan wonen. Tijdens het opknappen is er brand ontstaan in de woning. Op het moment dat de brand uitbrak, was er niemand aanwezig. Omdat zij nog niet naar de woning verhuist waren, stond er naast wat gereedschap nog geen inboedel in de woning. De brand heeft dan ook voornamelijk schade aangericht aan de opstal. Gelukkig kon de brand tijdig geblust worden en heeft de schade zich voornamelijk beperkt tot rook en roet.

Professionele indruk
Coolen Expertise is door de heer Schaap ingeschakeld als contra-expert. Naar eigen zeggen omdat “Coolen Expertise een professionele indruk maakte en expertise hebben op het gebied van verzekering, schade en herstel”.

Maak vooral gebruik van hun diensten!
Als contra- expert heeft Coolen Expertise de heer Schaap en mevrouw Hoek goed kunnen helpen. Zoals zij zelf aan anderen zouden aanraden: “Maak vooral gebruik van de diensten van Coolen Expertise in geval van aanzienlijke schade. Het is fijn een professionele partij als Coolen Expertise aan je zijde te hebben om je belangen te behartigen.”

De heer Marco Schaap, Schiedam.