De heer Riemersma

In oktober 2014, in de avond, is brand ontstaan in de woning van de heer Riemersma. Hierdoor is er flinke schade ontstaan aan de woning en de inboedel. De heer Riemersma heeft Coolen Expertise ingeschakeld als zijn eigen deskundige. Hieronder geeft hij kort zijn ervaringen weer. 

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Salvage gaf aan dat het in eerste instantie niet nodig was om een contra expert in de arm te nemen. Mochten we tijdens het lopende proces moeilijkheden krijgen, konden we alsnog  een contra expert in de arm nemen. Na het eerste telefoon gesprek met Coolen Expertise vond ik het wel fijn om iemand  achter de hand te hebben.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Vanaf het allereerste moment komt  de expert van Coolen Expertise betrouwbaar over, het gesprek was tijdens het eerste gesprek erg duidelijk en de expert nam alle tijd. En dit is zo gebleven tot de defenetieve afhandeling.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Tijdens de afhandeling van de brandschade heeft de expert van Coolen Expertise alle contacten met mijn verzekering geregeld verder heeft de expert van Coolen Expertise mij bij gestaan en voorzien van alle adviezen hoe te handelen in bepaalde gevallen. Dit was een pak van mijn hart.

Verder heb ik heel veel te danken aan Coolen Expertise dat de verzekering alle schade dekt

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Mijn ervaring over Coolen Expertise kan ik eigenlijk heel kort zijn, kom je in zo’n situatie terecht DIRECT COOLEN EXPERTISE bellen.

De heer Riemersma
Brunssum