De heer Meulenbeld

De woning van de heer Meulenbeld werd in juni 2009 getroffen door brand. Coolen Expertise heeft als zijn eigen deskundige zijn belangen behartigd. Hieronder deelt de heer Meulenbeld zijn ervaringen.

“Je hoopt het nooit mee te maken maar toch kan het iedereen overkomen: brand in je woonhuis of in je bedrijf. Mij is het helaas overkomen. Op een middag kreeg ik een bericht dat er een heftige brand in mijn woonhuis gaande was. Meteen naar huis gereden en op afstand staan kijken en wachten tot de brandweer het sein “brand meester”gaf. Ondertussen flitst er van alles door je hoofd. Ben ik voldoende verzekerd, waar moet ik de komende tijd blijven, wat moet ik regelen?

 Ik had het geluk dat ik ter plaatste van een voor mij wildvreemde het telefoonnummer van Coolen Expertise in mijn handen kreeg gedrukt met de opmerking: “die moet je meteen bellen!”. Ik heb dat gedaan en er geen minuut spijt van gehad. De volgende ochtend was Coolen Expertise al ter plaatse, nog voordat dat de verzekeringsexpert er was. Meteen werd er al een plan gemaakt hoe te handelen en werd de werkwijze van Coolen Expertise helder en duidelijk uitgelegd.
 
Samen met de expert van Coolen Expertise de schade taxeren, inboedellijsten maken, aannemers benaderen, kortom, zaken waar jezelf niet aan denkt worden door Coolen Expertise genoemd vanuit hun ervaring. Het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen, dat je geen discussies met een verzekeraar hoeft aan te gaan want dit doet Coolen Expertise voor je. Dit geeft veel rust die je op dat moment hard nodig hebt om je dagelijks leven weer op te pakken.
 
Door het accuraat en doortastend handelen van Coolen Expertise kan ik nu weer genieten van mijn huis, alsof er nooit een brand is geweest. Ik kan dan ook iedereen adviseren om bij een brand uiteraard eerst de brandweer te bellen en daarna meteen Coolen Expertise; hoe eerder hoe beter!”

Pieter Meulenbeld