Familie van der Doelen

In mei 2018 werd door een oplettende buurman brand ontdekt bij de woning van de heer en mevrouw van der Doelen. Zij waren enkele uren daarvoor vertrokken van huis en zagen bij terugkomst de brand in de woning. De brandweer was al ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat bijna de volledige woning verwoest werd door de brand.

Accurate tussenpersoon
Door hun accurate tussenpersoon werden zij gewezen op de mogelijkheid voor contra- expertise. Verschillende mensen in hun omgeving hebben hen geadviseerd contact op te nemen met Coolen Expertise.  Nadat Coolen Expertise hen had geïnformeerd over de mogelijkheden zagen zij direct de toevoegde waarde en schakelde hen in.

Fantastische inzet
Achteraf kijken de heer en mevrouw van der Doelen terug op een hele prettige samenwerking met Coolen Expertise. “Wij zijn zeer tevreden met de fantastische inzet en goede afwerking. Wij hebben het een zeer goede financiële afwikkeling van de schade gehad. Wanneer er mensen in onze naaste omgeving contra-expertise nodig hebben, zullen wij Coolen Expertise zeker aanbevelen!”

De heer en mevrouw van der Doelen, Vinkel.