De heer en mevrouw Schep

Aan het begin van 2019 brak er op klaarlichte dag brand uit op de slaapkamer van de heer en mevrouw Schep. Nadat de brand is ontdekt, is uiteraard meteen de brandweer gebeld. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de woning is afgebrand. Helaas is wel de inboedel van de eerste- en zolderverdieping verloren gegaan. Nadat meerdere mensen aan de heer en mevrouw Schep hadden aangegeven zelf erg veel baat  te hebben gehad bij het inschakelen van Coolen Expertise, hebben ook zij Coolen Expertise benaderd om hen bij te staan bij het schaderegelingsproces.

Goede onderhandelingen
De heer en mevrouw Schep zijn erg blij dat zij toentertijd de keuze hebben gemaakt om Coolen Expertise in te schakelen. Zij hebben het schaderegelingsproces als “goed en duidelijk” ervaren.  Coolen Expertise heeft hen “een goede expertise en een goede onderhandeling met de expert namens de verzekering” gebracht. En zoals de heer Schep zelf aangeeft: “… wat uiteindelijk resulteerde in een goede schadeafhandeling!”

Schakel altijd een contra in!
Hoewel de heer en mevrouw Schep direct na de brand onbekend waren met Contra Expertise, adviseren ze nu na hun eigen ervaringen iedereen direct Coolen Expertise in te schakelen.. “Twijfel niet, schakel altijd een contra expert in!”.

De heer en mevrouw Schep, Mijdrecht.