De heer de Wit

Halverwege 2014 is er brand ontstaan in de opstallen van de heer de Wit, welke werden verhuurd. Na de brand werd Coolen Expertise ingeschakeld om op te treden als contra- expert. Hieronder vertelt de heer de Wit zijn ervaringen.

Meteen na de brand was ik er van overtuigd dat ik een contra-expertise bureau in wilde schakelen. Als leek maak je een brand normaliter maar hooguit 1x mee in je leven. Om zelf als contactpersoon c.q tegenpool van een expertisebureau op te treden zag ik niet zitten, omdat mij de nodige kennis en ervaring alsmede de tijd ontbrak. 

De naam van Coolen contra-expertise werd mij in het verleden eens aangereikt door een kennis die ook met een brand te maken kreeg en zeer tevreden was over de begeleiding en afhandeling door dit bureau.

Toen na het ontstaan van de brand Coolen contra-expertisebureau zich aanmeldde om mijn belangen te behartigen was de keus snel gemaakt, mede door de positieve ervaring van mijn kennis.

Ook, nu na afloop van de schadeafwikkeling, heb ik een goed gevoel overgehouden aan Coolen contra-expertisebureau. Daarom kan ik dit bureau zeker aanbevelen als u met een brand te maken krijg.

 

De heer de Wit, Kockengen.

 

image002