De heer Damen

In oktober is er brand ontstaan in een van de woonunits van het verhuurde woonpand van de heer Damen. Naar alle waarschijnlijkheid is de brand ontstaan tijdens het koken. Brandweer was snel te plaatse, maar kon niet voorkomen dat er flinke schade is ontstaan aan de gehele zolderverdieping. Verhuurder heeft Coolen Expertise ingeschakeld als zijn contra- expert. Hieronder de ervaringen.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Ja, gelet op een eerdere brandschade haalt een contra expert het beste uit een dergelijke schadeafwikkeling. Zij weten waar je als verzekerde recht op hebt.

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Zeer prettig! Accuraat, afspraken nakomen en bovenal als een geduchte tegenstander van verzekeraar opkomen voor de belangen van verzekerde / haar cliënt.

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Hoop werk met verzekeraar en haar expert uit handen genomen en gezorgd voor voldoende schadepenningen om schade te kunnen herstellen 

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
In de meeste opstal- /brand verzekerings  polissen zijn de kosten van het inzetten van een contra-expert verzekerd. Maak daar ook gebruik van! Je hebt dan een specialist in de arm welke louter voor de belangen van de verzekerde opkomt. Deze haalt het optimale uit het schaderegelingsproces. 

De heer David H.G.F.J. Damen