DCS Coating

Op 20 maart 2019 werd Moerdijk en omgeving opgeschrikt door een grote brand bij DCS. DCS (Drecht Coating Services) uit Moerdijk behandelt stalen constructies als bescherming. Zij werken voor onder meer de offshore-industrie, weg- en waterbouw en petrochemie. Door hun innovatieve productiehallen en enorme capaciteit kan het bedrijf bijzondere en (zere) grote objecten behandelen.

De brand werd aan het begin van de avond door een medewerker ontdekt. Op dat moment was de brand al bijzonder heftig en werd er groot alarm geslagen. Hulpdiensten van omliggende korpsen hielpen bij het blussen van de brand. Tijdens de brand waren de dikke rookwolken tot 30 km verderop te zien.

De dag direct na de brand heeft de heer Marcel Keizer, bestuurder/ eigenaar van DCS alsmede het pand, Coolen Expertise als zijn contra- expert ingeschakeld.

Zeer professionele partij
Naar eigen zeggen was de heer Keizer direct overtuigd dat hij bij het schaderegelingsproces een specialist moest inschakelen. Hij heeft het schaderegelingsproces als bijzonder prettig ervaren. “Zeer professionele ondersteuning en een goede tegenpartij voor de verzekeraar”. Naar eigen zeggen heeft Coolen Expertise DCS “tijdens het schaderegelingsproces een optimaal resultaat qua verzekeringsuitkering” gebracht.

Na zijn eigen ervaringen met zijn schaderegelingsproces, raadt de heer Keizer iedereen aan direct een contra- expert in te schakelen.