Café Dirckx

Midden in de zomer van 2012 verwoestte een hevige brand Café Dirckx in Roosendaal. Uitbater Ron Elsten schakelde direct Coolen Expertise in als eigen expert.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
“Ik werd er door mijn verzekeringsadviseur op gewezen dat het verstandig zou zijn om een contra-expert in te schakelen. Een brand was volgens hem niet zomaar een kwestie van indienen van de claim. Er zou veel bij komen kijken. Na het gesprek met de mensen van Coolen-Expertise was ik gelijk overtuigd.”

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
“Zeer professioneel. Vanaf het eerste moment heb ik het gevoel gehad dat Coolen Expertise naast mij stond in de afhandeling van de hele situatie.”
 
Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
“De afwikkeling van de schade is snel gegaan en heeft daarnaast een veel hogere uitkering opgeleverd dan door mij werd verwacht. De werkzaamheden van Coolen Expertise hebben er toe geleid dat de zaak weer kan worden opgebouwd en voortgezet.”
 
Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
“Neem zeker een contra-expert in de hand bij brandschade. Als je iets dergelijks nog nooit hebt meegemaakt heb je geen idee wat er allemaal op je af kan komen. Het feit dat je met een gerust hart de financiële afwikkeling door de contra-expert gebeurt, geeft je de nodige rust die je nodig hebt om andere zaken te verwerken en te regelen.”
 
Ron Elsten