Burgthoeve

In augustus 2013 werd zorgboerderij Burgthoeve getroffen door brand. De brand werd door een van de bewoners in de nacht ontdekt.  Gelukkig zijn er zowel bij de bewoners als dieren geen gewonden gevallen. Ondanks het snelle handelen, kon niet worden voorkomen dat een groot gedeelte van de zorgboerderij is afgebrand. De heer van der Burgt vertelt hieronder kort zijn ervaringen.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Wij waren inderdaad meteen overtuigd om hier gebruik van te maken.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Alles verloopt hier prima. Na de brand hebben we een goed herstel kunnen realiseren. We zijn eigenlijk net klaar met het hele herstel en zijn erg tevreden. Zo ook over de contra-expert die wij hebben mogen inschakelen. 

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
De ervaring met jullie was uiterst prettig. Wij hebben erg veel vertrouwen in het feit dat we het goed gedaan hebben dit mede door jullie inzet.

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Wij zullen jullie zeker refereren aan andere brandschade gedupeerde. Coolen is een betrouwbare ervaren contra-expert. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie advies en expertise. Je bent altijd welkom om eens te kijken wat het ons heeft gebracht na de brandschade.

 

Bert van der Burgt
Burgthoeve