Bourmana B.V.

Eind 2016 is de heer Amrino getroffen door een grote brand in zijn verhuurde pand in het centrum van Nieuwegein. In het gebouw zat onder andere TheAtro gevestigd. Daarnaast is de heer Amrino eigenaar van Bourmana B.V.

Coolen Expertise is na de brand ingeschakeld als contra-expert. Hieronder vertelt hij hoe hij de diensten van Coolen Expertise als zijn contra expert heeft ervaren.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Nee, sterker nog ik wist niet wat een contra-expert was. Ik had er voorheen nooit van gehoord. Ik was ook helemaal niet op de hoogte van mijn rechten. Na uw uitleg en die van anderen, wist ik pas van het bestaan en had ik  besloten om een contra-expert in te schakelen.

De reden dat ik voor jullie heb gekozen is omdat ik zeer te spreken was over de eerste contacten en de heldere website en het informatiemateriaal. Daarbij stonden jullie op het lijstje met betrouwbare contra-experts, die ik van mijn verzekeringsadviseurs had gekregen. Mijn keuze bleek helemaal juist te zijn.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Coolen Expertise. Ik ben erg goed geholpen. Er was een last van mijn schouders gevallen, omdat ik wist dat ik alles aan jullie over kon laten. Hierdoor kon ik verder focussen op mijn werk.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Coolen Expertise heeft zeer goed werk verricht en ervoor gezorgd dat ik het optimale heb gekregen waar ik recht op had.

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
100%, zonder twijfel, raad ik iedereen aan om bij brandschade, de contra-experts van Coolen Expertise in te schakelen!! Ik ben ontzettend tevreden.

De heer F. (Farid) Amrino

bourmana_logo