Bloks autobedrijf

Autobedrijf Bloks in Oss werd in 2009 getroffen door brand. Zij schakelden Coolen Expertise in als hun contra – expert. Hieronder vertellen zij hun ervaringen.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
“Wij waren er niet van op de hoogte dat bij een waterschade of brandschade een contra-expert ingeschakeld kon worden. In onze autobranche is dit namelijk niet de gewoonte. Alleen wanneer de klant het niet eens is met de afwikkeling van de autoschade  zal door de klant of verzekeringsmaatschappij een contra-expertise worden aangevraagd. Gelukkig gaf de expert van onze verzekeringsmaatschappij direct aan dat bij een brandschade het gebruikelijk is een contra-expert in te schakelen. Omdat ik in het verleden wel eens van Coolen Expertise had gehoord heb ik direct op zaterdagmorgen contact opgenomen. Binnen een uur was de expert bij ons om ons te assisteren voor de afwikkeling van de schade en al onze zorgen uit handen te nemen.”
 
Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
“Geweldig. Het hele schaderegelingsproces is door Coolen Expertise uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden. De schadeafwikkeling kun je niet zelf. Daar heb je specialisten voor nodig. Geef het vertrouwen aan de expert. Je krijgt hier rust voor terug. Alles geregeld, opruimen, schade bepalen, overleg met de verzekeringsmaatschappij.”
 
Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
“De hele schadeafwikkeling is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ondanks de ellende hebben wij een goed gevoel overgehouden aan de hele afwikkeling.”
 
Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
“Direct contact opnemen met Coolen Expertise. Geef deze mensen het vertrouwen. Alles gaat in de puntjes geregeld worden.  DOEN!”
 
Mevrouw Petra Bloks
 
www.bloksautoschade.nl