Anoniem

Eind 2014 werd de woning van dit echtpaar door brand getroffen. Zij hebben Coolen Expertise ingeschakeld als hun contra expert en hieronder geven zij hun ervaringen weer. Op verzoek van verzekerde zijn naam en woonplaats niet benoemd.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Wij hebben na uitleg direct gekozen om de contra-expert in te schakelen. Gezien het feit dat wij geen ervaringen hebben met schades en geen idee hadden wat ons te wachten stond. Was het voor ons een geruststelling om niet direct met de verzekeraar te moeten onderhandelen. Duidelijk was dat dit ons uit handen werd genomen. Voor ons de aanleiding om de contra-expert in te schakelen.

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Het heeft best wel een hele tijd geduurd voordat het was afgehandeld. Wij hebben het wel ervaren als noodzakelijk en kwalitatief heel goed. Duidelijk en transparant.

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Een gevoel dat onze belangen in goede handen waren. Wat ik ook belangrijk vond is dat zij in goed harmonie met de verzekeraar hebben gehandeld. Ze hebben het maximale er uit gehaald gezien hun verzekeringskennis en expertise en dat was ons waarschijnlijk niet zelf gelukt.

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?

Altijd doen!