De heer van Steenbergen

Eind 2015 werd het bedrijfspand waar de heer van Steenbergen eigenaar van is, verwoest door brand. Hieronder vertelt hij zijn ervaringen met Coolen Expertise, wie hij inschakelde als zijn contra-expert.

door een alles verwoeste brand in ons bedrijfspand, werd ik geconfronteerd met vele zaken waarin mijzelf de kennis ontbrak.  In het pand zaten 2 winkels, een werkplaats, magazijn en een grote verzameling oude tractoren. Bij de brand is veel asbest vrijgekomen.

Gelukkig had ik een goede keuze gemaakt om mijn verzekeringen via een deskundig tussenpersoon te regelen, op zijn advies heb ik, Coolen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Dit wel na enige twijfel omdat ik ook vertrouwen heb in de expert van de verzekering.

De schaderegeling met Coolen heb ik als zeer deskundig ervaren Het gaf een apart gevoel om als ondernemer “alles uit handen” te moeten geven, maar ik ben ervan overtuigd dat dit een juiste keuze is geweest gezien het verschil tussen mijn eerste inschattingen en de uiteindelijk door Coolen opgestelde specificaties van de schade.

Het is een goede keuze geweest. Graag adviseer ik andere gedupeerden een contra-expertisebureau in te schakelen waarin Coolen een juiste partij zal zijn.

Klaas van Steenbergen
Nieuwaal

Van steenbergen Tuinmachines