101-Media

In eerst instantie was Rick Manders van 101-media wat sceptisch toen Coolen Expertise hem aanbood te helpen bij zijn schade. In het pand waarin het bedrijf 101-media een ruimte huurt, had een flinke brand gewoed. Hierdoor had de inventaris van 101-media flinke waterschade.  Ondanks de lichte twijfel, hebben ze Coolen Expertise toch uitgenodigd voor een uitleg. Daarbij waren ze meteen overtuigd dat het inschakelen van een contra-expert bij brand het beste is wat ze konden doen: “Een brand is een bijzonder geval, waardoor ik toch ja heb gezegd.”

Maximale vergoeding
En daar zijn ze zelf nog steeds heel blij mee! “Coolen Expertise heeft ons maximale vergoeding gebracht. Daarnaast ontlasten ze je op een moment dat er al heel veel op je afkomt”.

Complete verslaglegging
De heer Manders was erg te spreken over de complete verslaglegging van Coolen Expertise: “Ondanks dat ons schadegeval klein en simpel was, was het schaderegelingsproces concreet. Het verslag met daarin contactpersonen is compleet en legt de te doorlopen stappen goed uit”. De heer Manders van 101-media zou iedereen dan ook adviseren een contra-expert te nemen. Zoals hijzelf hierover zegt: “Neem een contra-expert. Het levert aan het einde van de rit altijd meer op.  Alles wordt snel geregeld en zij weten hoe je praat met een verzekeringsmaatschappij.”

De heer Manders, 101-media, Milheeze