« naar overzicht

Woonboerderij verloren door grote brand in Tiendeveen (Drenthe)

29 maart 2018

TIENDEVEEN – Een rietgedekte woonboerderij in Tiendeveen is volledig verwoest door een grote brand. De brand in Drenthe was uitslaand.

Gelukkig ontdekten buren de brand op tijd waardoor de bewoonster en haar honden op tijd het huis verlieten.

Brand via dak verspreid

De brand begon op de bovenverdieping en breidde zich verder uit via het dak. Ondanks de flinke inzet van verschillende brandweerkorpsen was de woning niet meer te redden.

Professionele hulp

De eigenaresse van de woning is gelukkig verzekerd voor brand. De verzekeringsmaatschappij stuurt een eigen expert maar voor de zekerheid wil ze graag professionele hulp bij de schaderegeling. Daarom heeft ze gekozen om vanaf het eerste moment Coolen Expertise in te schakelen.

Grote impact

Deze contra-expertise is geen motie van wantrouwen of omdat er een geschil is ontstaan. Maar de emotionele impact is groot en het gaat over grote financiële belangen. Het is daarom heel verstandig om deskundigen naast je te hebben die uitleg geven en zorgen voor een eerlijke schadevergoeding.

Landelijk

Tiendeveen is gelegen naast Hoogeveen. Het dorp heeft 800 inwoners. Coolen Expertise werkt door heel Nederland. Ook in Drenthe hebben we in de afgelopen 25 jaar veel brandschades succesvol afgewikkeld. Vraag gerust naar onze referenties

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus