« naar overzicht

Woonboerderij razendsnel verloren door brand in Brandwijk

13 april 2017

BRANDWIJK – In een woonboerderij aan de Donkseweg in Brandwijk is zondagmiddag 19 maart een grote brand uitgebroken. Het vuur ontstond rond 15.45 uur en greep razendsnel om zich heen.

De brandweer heeft de brand opgeschaald naar grote brand. Zelfs een brandweerteam uit Utrecht, wat gespecialiseerd is in het bestrijden van rietgedekte daken, is opgeroepen.

Bewoners veilig

Door de harde wind was de brandweer genoodzaakt om de boerderij gecontroleerd uit te laten branden. De bewoners van de boerderij zagen kans om het pand ongedeerd te verlaten.

Over de oorzaak van de brand kon de brandweer nog geen uitspraken doen.

Hulp bij brandschaderegeling

Na goed beraad heeft verzekerde gekozen om zich te laten bijstaan door de contra-experts van Coolen Expertise. Coolen Expertise is gespecialiseerd in de regeling van grote particuliere schades.

Met een team van opstal en inboedelexpert zullen we de belangen van verzekerde zo goed mogelijk behartigen en zorgen voor een snelle maar optimale schaderegeling namens de gedupeerde familie.

Neem na een schade goed in overweging welke Contra-expertisebureau goed bij je past maar wacht na een schade niet te lang met het inschakelen van een eigen deskundige. Het is voor een verzekerde namelijk dé mogelijkheid om zich te laten bijstaan, ondersteunen en adviseren.

Daardoor kan een gedupeerde de polisvoorwaarden optimaal benutten bij een schade.

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus